De ce trebuie sa mancam fructul Kaki

Original din China, fructul Kaki are putine calorii, fiind insa bogat in calciu, fosfor, potasiu, fier, zinc, seleniu, Vitamina A, Vitaminele B, C si P, proeine si acizi organici.
Gratie mineralelor din compozitia lui, acest fruct ajuta la combaterea depresiei si a starilor de oboseala, regleaza metabolismul si intareste muschiul inimii, ameliorarea vederea, calitatea pielii si sporeste imunitatea.

Pe de alta parte, datorita prezentei cuprului, el ajuta la producerea de globule rosii si, fiind bogat in fibre, poate atenua problemele legate de constipatie sau balonare.

In alta ordine de idei, fructul kaki este foarte recomandat in curele de slabire, fiind, practic, lipsit de grasimi.

[sursa]
fruct kaki

Venim in intampinarea iubitorilor de plante si fermierilor cu oferta de kaki altoit, cu certificat de conformitate si factura – material saditor de calitate importat din nordul Greciei cu adaptare perfecta la conditiile bio-pedo-climatice din Romania pana la altitudinea de 900 m – la doar 60 lei/bucata (negociabil pentru cantitati mari).
Nu recomandam plantarea a peste 1 ha la altitudini mai mari de 900 m. Pentru consum propriu si cu randament scazut se poate planta si peste 900 m altitudine dar Kaki se preteaza foarte bine in zone de campie si podis.
Pentru comenzi va rugam sa sunati la 0735023717 sau sa completati formularul de contact.

You may also like

Lasă un răspuns